No tak (poniekąd komentarz do Twojej rywalki)

abojawiem

Z tamtych lat

moją kochanką jest

tylko moja linijka.

Ale jeśli nawet

ludzie odchodzą,

zostaje miłość.

A co do tego,

co jest teraz,

to powiem tylko,

że raz jest daleko,

a raz blisko.

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 26 marca 2015