co ja mogę zrobić
czego jestem władny -
umrzeć chyba tylko
chociaż i tak najczęściej
a nawet wyłącznie
umierają tylko ci którzy
psychicznie już nie żyją -
wszystko więc ja zrobię
(a wszystko się robi)
idąc po trupach -
albo się jest trupem