a czemu to pani nie jada parowanych klusek
w słoiku musztardy nie ma miejsca na dąsy
róbmy coś
niech żyje życie, tzn. mówi się niech trwa
srocze gniazdo to fatalna kryjówka
na te wiatry i dżdż
zupa ci wystygła - a może Atlantyk
kulinaria, kulinaria
100 lat, 100 lat...czekania na telefon
odbierz, to Pan Bóg szuka okazji
że też pan się jeszcze nie załamał
orać pole aż do stacji kosmicznej
pierwsza zakonnica w kosmosie
akupunktura języka usprawnia seksualne zachowania
pan wierzy w niepokalane poczęcie ? - ankieta
po wyborach Elvis Presley zejdzie z krzyża
a poza wszystkim:
herezja to nie brak wiary,
to wielka troska o Boga