ksiądz

Yaro

siedzieć w pierwszych rzędach 

 

wygłaszać przemówienia 
udzielać ślubów 

 

przemawiać na pogrzebie 
zbierać kasę co niedziela 

 

nie płacić podatków 
chcę zostać księdzem jak mój tata

Yaro
Yaro
Wiersz · 27 marca 2015
anonim