Literatura

... (wiersz)

Magda Kowalska

Ciebie chroni Święta Brygida Szwedzka i sny z kosmosu
moją ciotkę Pan Jezus
moją prababke (nie wiem czy ją ktoś chronił)
a ja jestem cała i silna
ozdobiona szaleństwem
 


niczego sobie 4 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
Mithril
Mithril 28 marca 2015, 12:17
"moją prababke..."
"ę" - jeżeli już
Grzesiek z nick-ąd
Grzesiek z nick-ąd 28 marca 2015, 12:30
moją prababkę nawet nie wiem kto...
ale ogólnie git:)
Kuba Nowakowski
Kuba Nowakowski 28 marca 2015, 13:34
Pisz i czytaj. Pachnie obiecująco.
wodoodporny 29 marca 2015, 17:03
Spodobał się tekst. Pisz proszę więcej
przysłano: 28 marca 2015 (historia)

Inne teksty autora

Mikołajowi
Candy
nie umieraj babciu
Magda Kowalska
szukam matki
Magda Kowalska

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca