...

Candy

Ciebie chroni Święta Brygida Szwedzka i sny z kosmosu
moją ciotkę Pan Jezus
moją prababke (nie wiem czy ją ktoś chronił)
a ja jestem cała i silna
ozdobiona szaleństwem
 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
Candy
Candy
Wiersz · 28 marca 2015
anonim