wspominki

Jacek JacoM Michalski

ja pierdolę

wiem że nie zrozumiecie

bo i nikt rozumieć nie musi

przy wodzie brzozowej Ratonia 

ścieląc pod głowę słomę makową

nowy świat kurwa to była ulica

a ocet złaził z półek i maszerował

tak tak mądrale

brzydkie słówka was drążnią

ale mam to tam

gdzie możecie mnie

- pocałować

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 28 marca 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    W tym wypadku, to "brzydkie słówka" śmieszą, a nie drażnią. Nędza intelektualna i twórcza. Kompletny brak inspiracji, w konsekwencji zastąpiony literackimi, ups. literowymi fekaliami.

    · Zgłoś · 9 lat
  • niktważny
    po co pisać takie bzdury?

    · Zgłoś · 9 lat