Literatura

Niedowiarek (wiersz)

Witold Szwedkowski

- Tata, a dlaczego masz tu włosy?
(i pokazuję tors)
- Zobaczysz, też będziesz tak miał.
(i się uśmiecha)
- Naprawdę?
(i nie dowierzam)
- Naprawdę.
(i się uśmiecha)
- Takie?
- No, takie.
- Tak?
- No, tak.

(15.03.15)

 


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 3 kwietnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

Słowiański przykuc
Witold Szwedkowski
SOR
Witold Szwedkowski
=
Witold Szwedkowski
Żąda dostępu do morza
Witold Szwedkowski
Mentoring
Witold Szwedkowski
Not so blue monday
Witold Szwedkowski
Maszynoznawstwo 2
Witold Szwedkowski
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca