Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Bosmanka
Na fotografii
Na fotografii
Bosmanka
Na starej fotografii uśmiechnięta dziewczynka z warkoczami
siedzi przed synagogą przy dziadku z pejsami.
Piękny to obrazek i taki radosny lecz przyszli Niemcy
i dziewczynka nie dożyła czternastej wiosny.
Lubię
Bosmanka
Wiersz · 6 kwietnia 2015
Anonimowy Użytkownik
Przecież to naziści a nie Niemcy
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Mi Lo
dobra rybka, zaczyn, szkic
kiepska czcionka i rytmika
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
kiepska czcionka i rytmika