drzewo(1995)

Yaro

zimny dzień szare niebo
wieje wiatr 
obok nie ma cię

sam jak drzewo
jestem sam

smutny ptak skradli niebo
źli ludzie

 

na dnie ciągle pijany
nie chcę żyć
życie oszukało mnie
kocham cię daj mi jeść

 

sam odchodzę tam gdzie nie ma mnie
sam odchodzę tam gdzie nie ma nas
sam odchodzę tam gdzie jestem sam

 

wróć miłości
proszę przyjdź z nowym dniem

 

Yaro
Yaro
Wiersz · 7 kwietnia 2015
anonim
  • Yaro
    nadaje się na piosenkę tak sadzę. pozdrawiam ...

    · Zgłoś · 9 lat