subiektywizm

Jacek JacoM Michalski

 

moja wiara jest moja

niewypowiedzianie werbalna

codzienna w bezimiennej liturgii

otwarta na chwilę ostateczną

wierzący boją się mniej

dlatego nie potrzebują

kapłanów

świątyń

celebracji

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 10 kwietnia 2015
anonim
  • Mi Lo
    tekst nie działa. pozostawił obojętnym

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    wierzący boją się mniej
    dlatego nie potrzebują
    kapłanów
    świątyń
    celebracji
    Jacom. Nie zamierzam eskalować tego co było między nami. Oceniam tylko tekst pod kątem lotności sformułowań.
    i to co zacytowałem wyżej jest pod tym względem dobre.

    · Zgłoś · 9 lat