kolebka

Tomasz Smogór

 

ciało trącone od niechcenia
zamiast jelit – sawanny i islandzkie gejzery
kręgosłup to strzelba w mózg wymierzona
dolina w którą zjeżdżały najgorsze ścierwa

Tomasz Smogór
Tomasz Smogór
Wiersz · 10 kwietnia 2015
anonim