stoję okrakiem
nogą lewą na było
nogą prawą na będzie
pewnie spadnę gdzieś znowu na dno
zagram z Hadesem w piłkę - szanse są równe
a on mi potem nakaże oczyścić stajnię Augiasza
kamień spadnie w dół
ach ta moja wątroba
wokół potrzeba światła
ogień, ogień dla ludzi
błagam