aa

Jacek JacoM Michalski

codzienna heroiczna walka z flaszką

wymaga ostatecznego poświęcenia

błogosławieństwo utraty przytomności

zwiastuje otwarcie powiek

armagedon światła rozsadzi czaszkę

zmuszając do początku

a oprócz tego

między upojeniem a snem

rodzą się szczury

lub

inny rodzaj poezji 

Jacek JacoM Michalski
Jacek JacoM Michalski
Wiersz · 14 kwietnia 2015
anonim