miernota

kopia cesarza internetu

znawca sztuki

nagrody Nobla nie dostał

chociaż

kruki wydziobały wenę 

za jaką cenę to wszystko

miernota

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 15 kwietnia 2015
anonim