Wzdęcie

kopia cesarza internetu

Na okręcie

raczej 

ponoć na ręcie

marynarka zakotwiczona

była żona

jednak wzdęcie

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 15 kwietnia 2015
anonim
  • Ir
    "Wzdęcie (wiersz)

    jakiś tam




    Na okręcie

    raczej

    ponoć na ręcie

    marynarka zakotwiczona

    była żona

    jednak wzdęcie"

    A co to jest "ręcia"?....a wiersz gdzie ?

    · Zgłoś · 9 lat
  • kopia cesarza  internetu
    ręcia? no...coś do wziencia-piniążki czy cuś. Dokładnie nie pamiętam...

    · Zgłoś · 9 lat