Trzy korony

kopia cesarza internetu

Na zęba owszem

haleczkowa ukoronowana 

ukoronowanie inwestycji

bez petycji

dołem ściągana

na głowie króla może szwedzkie

 trzy korony

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 16 kwietnia 2015
anonim