Po części

kopia cesarza internetu

Nie wiemy

parnik pyka dymkiem

smaczek

raczej kominkiem fajczy

 pyrek wystarczy

łupinkami chrzęści

po części

 

 

 

 

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 17 kwietnia 2015
anonim