Fraszka o krzykaczu

kopia cesarza internetu

Gdy ,,krzykacz'' zagłusza drugiego 
zapewne ma kompleksy albo ,,Wielkie Ego''

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 2 głosy
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 20 kwietnia 2015
anonim
  • kopia cesarza  internetu
    Margo, moje utwory to był jakiś tam eksperyment. Podobnie jak malarz coś tam ,,bazgrze'' czyli eksperymentuje z liniami, plamami i kolorem. Z tego powodu właśnie są specyficzne, ponieważ byłem ciekawy reakcji innych.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Do tej pory Twoje specyficzne utwory nie "chwytały ",
    a dwa wersy takie proste, a zawierają dwa trafne argumenty ....

    · Zgłoś · 9 lat temu