Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kopia cesarza internetu
Fraszka o krzykaczu
Fraszka o krzykaczu
kopia cesarza internetu
Gdy ,,krzykacz'' zagłusza drugiego
zapewne ma kompleksy albo ,,Wielkie Ego''
Lubię
kopia cesarza internetu
Wiersz · 20 kwietnia 2015
Anonimowy Użytkownik
Do tej pory Twoje specyficzne utwory nie "chwytały ",
a dwa wersy takie proste, a zawierają dwa trafne argumenty ....
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
kopia cesarza internetu
Margo, moje utwory to był jakiś tam eksperyment. Podobnie jak malarz coś tam ,,bazgrze'' czyli eksperymentuje z liniami, plamami i kolorem. Z tego powodu właśnie są specyficzne, ponieważ byłem ciekawy reakcji innych.
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
a dwa wersy takie proste, a zawierają dwa trafne argumenty ....