Literatura

Dzień dobry pani Marzenko! (wiersz)

Matkovsky

Dzień dobry Pani Marzenko!

 

Chciałbym Panią umieścić w kilku wersach

 

lecz nie pozwala mi na to

 

forma

 

niedopuszczalna przez portal.

 

Więc zwyczajowo

 

pozwolę sobie dodać mit

 

o nagich szatach cesarza

 

w zakazanej formie

 

dla żółtodziobów i wegan:

 

https://www.youtube.com/watch?v=dJ75e_pmLA4&feature=youtu.be


Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 22 kwietnia 2015 (historia)

Inne teksty autora

o proszę
Matkovsky
Kobieta
Matkovsky
groźby karalne
Matkovsky
Tylko pawulon
Matkovsky
więcej tekstów »

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca