Fraszka o uczciwości

kopia cesarza internetu

Uczciwość nie jest dzisiaj w modzie
Nieszczerym ludziom stoi na przeszkodzie

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 4 głosy
kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 23 kwietnia 2015
anonim