POŚWIĘCENIE

Sylwia Aszendorf

 

CIĘŻKO SIĘ TAK POŚWIĘCIĆ
ZREZYGNOWAĆ Z SIEBIE
ZE SWOICH PRAGNIEŃ
MARZEŃ
UPODOBAŃ

CZY WARTO SIĘ POŚWIĘCIĆ
W IMIĘ DRUGIEGO CZŁOWIEKA
ZAPOMNIEĆ O SOBIE
O SWOICH UPRAGNIONYCH 
CELACH

MYŚLĘ ŻE WARTO 
POCZEKAĆ NA TEGO
KTÓRY MYŚLI PODOBNIE
A TO JUŻ NIE POŚWIĘCENIE

TO MIŁOŚĆ

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 26 kwietnia 2015
anonim