TĘSKNOTA

Sylwia Aszendorf

 

ŻYJĘ I TĘSKNIĘ
ZA TYM CO BYŁO
CO GDZIEŚ W PRZESZŁOŚCI
SIĘ WYDARZYŁO
MIĘDZY PALCAMI PRZELECIAŁO
I URATOWAĆ SIĘ NIE DAŁO
ŻYJĘ I MYŚLĘ
ŻE MOJA DROGA
CHOĆ WYBOISTA
KRĘTA CIERNIOWA
MIŁOŚCIĄ TWOJĄ 
NAZNACZONA
MA PRZECIEŻ JAKIŚ
CEL

ŻYJĘ I TĘSKNIĘ
ZA TYM CO BYŁO
I ZA TYM 
CO BĘDZIE

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 26 kwietnia 2015
anonim
  • Ir
    ...było...wydarzyło...przeleciało...d... !

    · Zgłoś · 9 lat
  • Sylwia Aszendorf
    BEZNAJDZIENNIE ZAPALIĆ ŚWIATŁO W ŚRODKU NOCY...PUNTO INTEROGATIVO...

    · Zgłoś · 9 lat