KAŻDEGO RANKA GDY WSTANIESZ
UŚMIECHNIJ SIĘ KOCHANIE
PODZIĘKUJ PANU BOGU
ZA NASTĘPNY DZIEŃ
SPOJRZYJ W LUSTRO RADOŚNIE
ZMARSZCZKI BÓLU WYPROSTUJ
BO ŻYCIE JEST ZBYT KRÓTKIE
ABY W SMUTKU ŻYC
A GDY PÓJDZIESZ DO PRACY
A TWÓJ SZEF KRZYWO PATRZY
TY Z UŚMIECHEM NA TWARZY
PRZYWITAJ SIĘ
BO NIC CENNEGO W TYM ŻYCIU
NIE ZASTĄPI UŚMIECHU
AKCEPTACJI SIEBIE
I TEGO CO MA BYĆ
To Mickiewicz pisał "Spojrzyj Marylo". Dziś mówimy spójrz prawda?
czemu Ty piszesz Spojrzyj a nie spójrz?
To Mickiewicz pisał "Spojrzyj Marylo". Dziś mówimy spójrz prawda?
TO SĄ NASZE KORZENIE...A KTO POWIEDZIAŁ ŻE TRZEBA JE SPRZEDAĆ ZA TYSIĄCE SŁÓW BEZ ZNACZENIA...