UŚMIECHNIJ SIĘ

Sylwia Aszendorf



KAŻDEGO RANKA GDY WSTANIESZ
UŚMIECHNIJ SIĘ KOCHANIE
PODZIĘKUJ PANU BOGU
ZA NASTĘPNY DZIEŃ
SPOJRZYJ W LUSTRO RADOŚNIE
ZMARSZCZKI BÓLU WYPROSTUJ
BO ŻYCIE JEST ZBYT KRÓTKIE
ABY W SMUTKU ŻYC
A GDY PÓJDZIESZ DO PRACY
A TWÓJ SZEF KRZYWO PATRZY
TY Z UŚMIECHEM NA TWARZY
PRZYWITAJ SIĘ
BO NIC CENNEGO W TYM ŻYCIU
NIE ZASTĄPI UŚMIECHU 
AKCEPTACJI SIEBIE
I TEGO CO MA BYĆ

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 27 kwietnia 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    No to już pisz przedać a nie sprzedać bo tak mówili za Mickiewicza

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    Bogusław Uściński wczoraj, 23:22
    czemu Ty piszesz Spojrzyj a nie spójrz?
    To Mickiewicz pisał "Spojrzyj Marylo". Dziś mówimy spójrz prawda?

    TO SĄ NASZE KORZENIE...A KTO POWIEDZIAŁ ŻE TRZEBA JE SPRZEDAĆ ZA TYSIĄCE SŁÓW BEZ ZNACZENIA...

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    BO JA ,,ZAKOCHANA,, W MICKIEWICZU PROPAGUJĘ ,,ROMANTYCZNOSĆ,,

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    czemu Ty piszesz Spojrzyj a nie spójrz?
    To Mickiewicz pisał "Spojrzyj Marylo". Dziś mówimy spójrz prawda?

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Sylwia Aszendorf
    A MOŻE TAK ZMIENIĆ ,,SMUTNĄ ŻABKĘ NA RADOSNĄ ŻABKĘ,, POZDRAWIAM

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Smutna Żaba
    nie, dziękuję. żabki się nie uśmiechają.

    · Zgłoś · 9 lat temu