fiołek

slavic player

fiołek

na cmentarzu

taki serdeczny

 

można przecież

zdeptać

i zapomnieć

 

lub pochylić się

by dostrzec jego

refleksyjne pastwiska

śpiewne kościoły

 

czego żałuje

czy słucha

death metalu

 

mój fiołek

widziany

na cmentarzu

slavic player
slavic player
Wiersz · 29 kwietnia 2015
anonim