co to się zamykać
a bo to na jedno ze sobą
nawet jeśli to oczywiste
że wśród swoich
zawsze to raźniej
ale czyż nie dopóty
dopóki nie przerażająco
samotnie czyli do czasu
kiedy zaklęty krąg
nie okaże się kręgiem
przeklętym bo zgubnym
dla samych siebie