szukam matki

Candy

chciałam przed nią klękać
i błagać o przebaczenie
to było wtedy
gdy bałam się że mogłam zarazić się hiv
nie spałam trzecią noc z rzędu

 

szukam cię matko

 

Candy
Candy
Wiersz · 2 maja 2015
anonim