Lot

marcin

Frazy, obrazy,urazy,chciał bym

to co najlepsze od razu zażyć.

Przeżyć lot w kosmos bez powrotu

choroby życia nawrotu.

Komety plejady pędzą ku nam dla zabawy

Bo na ziemi zostały tylko zjawy!

marcin
marcin
Wiersz · 3 maja 2015
anonim
  • Mithril
    ...zaczęto od ascezy w spacjach i byka
    "Frazy, obrazy,urazy,>>>chciał bym

    · Zgłoś · 9 lat
  • marcin
    Motywujesz mnie do skończenie wreszcie jakiejś szkoły ponad podstawowej.
    Dziękuje.

    · Zgłoś · 9 lat