Nieprzyjacółko ludzkich kłamstw

Ela Kwiecińska

Nieprzyjaciółko ludzkich kłamstw

Ucieczką bądź tym co zwiedzeni

Bogurodzico

Panno mądra

wstaw się u Boga za nami

 

 

Ela Kwiecińska
Ela Kwiecińska
Wiersz · 3 maja 2015