Atrakcja

marcin

Walka o atrakcyjność

Tam gdzie jeszcze

nie jest się atarkcją

dowartościowanie ,uznanie

czegoś przyjemnego doznanie Kochanie

a dla Mnie przywdziewasz pokutne szaty

rozmawiasz jak z młodszym bratem

znużona jako żona i nie żona

nasza namiętność kona.....

odeszła kochanka

odeszła żona.....

Oceń ten tekst
marcin
marcin
Wiersz · 6 maja 2015
anonim
  • Janusz Gierucki
    trzeba szukać innych doznań..-)

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Ir
    Jakby mój mąż pisał takie teksty, dawno bym odeszła.

    · Zgłoś · 9 lat temu
  • Mi Lo
    ładne wielokropki
    te wielkie litery również

    · Zgłoś · 9 lat temu