Walka o atrakcyjność
Tam gdzie jeszcze
nie jest się atarkcją
dowartościowanie ,uznanie
czegoś przyjemnego doznanie Kochanie
a dla Mnie przywdziewasz pokutne szaty
rozmawiasz jak z młodszym bratem
znużona jako żona i nie żona
nasza namiętność kona.....
odeszła kochanka
odeszła żona.....
te wielkie litery również