Czas nam dany , oby nie był zmarnowany
My własnej przyszłości nie znamy
Piękne chwile jak sekundy przemineły
złe między wskazówkami utchneły
Czas zarówno może nas uzdrowić
jak i choroby mnoży
Człowiecze nie spełniony
nie rozczulaj się nad minionym
Żyj przyszłością i miłością natchnionym.
Tak Ci radzi sługa uniżony
Czas nieskończony....
My własnej przyszłości nie znamy
Piękne chwile jak sekundy przemineły
złe między wskazówkami utchneły
Czas zarówno może nas uzdrowić
jak i choroby mnoży
Człowiecze nie spełniony
nie rozczulaj się nad minionym
Żyj przyszłością i miłością natchnionym.
Tak Ci radzi sługa uniżony
Czas nieskończony...."
Proszę, popraw błędy bo aż przykro czytać.
Nie dość, że tekst bezwartościowy to niechlujnie podany.