TĘSKNIĘ

Sylwia Aszendorf

 

W SZAROŚCI DNIA CODZIENNEGO
TĘSKNIĘ
ZA ILUZJĄ WIEKU DORASTAJĄCEGO
TĘSKNIĘ
ZA HUŚTAWKĄ PRZED BLOKIEM
TĘSKNIĘ
UODPARNIAM SIĘ PRZED ATAKIEM WEB
TĘSKNIĘ
ZA ZAPACHEM MACIEJKI 
TĘSKNIĘ
ZA DOMEM RODZINNYM
TĘSKNIĘ

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 3 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 12 maja 2015
anonim
  • Ir
    Ciąg dalszy tej litanii możesz sobie podarować.

    · Zgłoś · 9 lat temu