UTRACIĆ MIŁOŚĆ TO BOLI
BARDZO BOLI
CZŁOWIEK SAM W SWEJ
NIEDOLI
MNÓSTWO PYTAŃ
BEZ ODPOWIEDZI
GDZIE ZBŁĄDZIŁEM
CZY KTOŚ MNIE
WYPRZEDZIŁ
NIC NIE WART JESTEM
MYŚLĘ SOBIE
TONĄC W FALACH
BOLESNYCH WSPOMNIEŃ
AŻ TU NAGLE BŁYSK
OCZAROWANIE
BŁĘKIT TWYCH OCZU
DWIE GWIAZDY NA
NIEBOSKŁONIE
ZATAPIAM SIĘ W NICH
NIEPRZYTOMNIE
POWRACA ZNÓW NADZIEJA
ŻE MIŁOŚĆ NIE UMIERA