Proces myślenia

Cytra

 

 

________________________________________
utknęłam między wyobraźnią a czynami
jestem zdolna do…..mogłabym …
a dno pieszczę
umierają mi cechy charakteru
marząca realistka to jednak oksymoron

 

Oceń ten tekst
Cytra
Cytra
Wiersz · 14 maja 2015
anonim