nie umieraj babciu

Candy


miotamy się po podwórku
ciotka z Biblią i z Panem Bogiem
ty z paraliżami sennymi i kredytami matki
a ja po kilku tabletkach i gałce muszkatołowej
babciu nie umieraj .

Candy
Candy
Wiersz · 16 maja 2015
anonim
  • Mithril
    "miotamy się po podwórku

    ciotka z Biblią i (...) Panem Bogiem
    ty z paraliżami sennymi >oraz< kredytami matki
    (...) ja po kilku tabletkach

    i gałce muszkatołowej
    babciu nie umieraj"

    · Zgłoś · 9 lat