Trofea

kopia cesarza internetu

Ludzka natura niepojęta
jak można
dla rozrywki zabijać
i wypychać zwierzęta

Lepszy kundel żywy
niż król zwierząt lew wypchany
zapamiętaj głupcze
nie będzie już
na łonie natury podziwiany

 

kopia cesarza  internetu
kopia cesarza internetu
Wiersz · 21 maja 2015
anonim