Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
hormon
.
.
hormon
zatoczyłam siedem
kółek
po glinianej bieżni
w rytualnym transie
skacząc
przez płotki
wyobraźni
zamazałam korektorem
wszystkie winy...
i drąc pasy
z marzeń
liczę owce
depczące
mojego
trupa...
Lubię
hormon
Wiersz · 27 października 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści