Zbudowałem sobie dom ze snów

Enturiarium Minuk

zbudowałem sobie dom z gorących snów
cegłami bioistnieniowej chemii pokryłem język

 

pocałowałem miłość

 

wynaturzyłem naturę

 

otworzyłem drzwi snów przed sobą
zapraszam was dziwne potworki
na spotkanie z człowiekiem pragnącym
nie być już człowiekiem

Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk
Wiersz · 24 maja 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Jestem miłośnikiem poezji wyobraźni. Traktuję ten wiersz jako zapowiedź czegoś co ma dopiero nastąpić...

    · Zgłoś · 9 lat
  • Enturiarium Minuk
    Może nastąpi. Zanurzenie się jeszcze bardziej w swoich snach. Dobrze jest żyć blisko swojej podświadomości.

    · Zgłoś · 9 lat
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    A propos podświadomości zachęcam do przeczytania mojego tekstu Widzę.

    · Zgłoś · 9 lat
  • Janusz Gierucki
    Pełna zgoda z Crassem.

    · Zgłoś · 8 lat