w kirgistanie

Jarosław Baprawski

zjechałem po niej w dół

a ona powiedziała

zapraszam

na górę

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 24 maja 2015
anonim