men-brana

Jarosław Baprawski

z każdej nocy

opłukiwała płatki

stygnącej miednicy

ubywało emalii

 

rozpuścił ją lukier

 

chętnych na pączki

nie brakowało

Oceń ten tekst
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 28 maja 2015
anonim