Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Enturiarium Minuk
jesteśmy zabawką w ręku...
jesteśmy zabawką w ręku boga
Enturiarium Minuk
jesteśmy zabawką w ręku boga:
kto jest za?
kto przeciw?
Lubię
Enturiarium Minuk
Wiersz · 29 maja 2015
Enturiarium Minuk
taka zabawa to życie
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Janusz Gierucki
Tu raczej nie ma demokracji...-)
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Mi Lo
czy to ważne?
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
Enturiarium Minuk
byłem naćpany gdy to napisałem, nic ważnego
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści