jesteśmy zabawką w ręku boga

Enturiarium Minuk

jesteśmy zabawką w ręku  boga:

kto jest za?

kto przeciw?

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Enturiarium Minuk
Enturiarium Minuk
Wiersz · 29 maja 2015
anonim