Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
kopia cesarza internetu
Zagubieni
Zagubieni
kopia cesarza internetu
Coś tam piszą
zagubieni w życiu
przy fajce i piciu
nic wokół nie słyszą
Lubię
kopia cesarza internetu
Wiersz · 30 maja 2015
kopia cesarza internetu
niktważny Twój głos jest dla mnie ważny,,,
Lubię
·
Zgłoś
·
9 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści