układ z afektem negocjowalnym

Jarosław Baprawski

porwany smakiem wódki

redukuję otępienie do minimum

wychwytując bicie serca ladacznicy

oddalonej pięć kieliszków od barmana

 

nie mogę uwierzyć

a jednak

 

wszetecznica też coś czuje

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 1 głos
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 30 maja 2015
anonim