ŚWIATŁO W TUNELU

Sylwia Aszendorf

 

CZASAMI TRZEBA UPAŚĆ
ŻEBY SIĘ PODNIEŚĆ
POZBIERAĆ W JEDNOŚĆ
LUDZKIE PRAGNIENIA
NAPEŁNIĆ ŻYCIEM
I WOLĄ WALKI
TO CO ZOSTAŁO
DO SPEŁNIENIA

CZASAMI TRZEBA 
NADZIEJĄ ŻYĆ
ABY ZOBACZYĆ
ŚWIATŁO W TUNELU

 

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 4 głosy
Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 30 maja 2015
anonim