,,MYŚLĘ WIĘC JESTEM,,

Sylwia Aszendorf

,,CZŁOWIEK ZAMKNIĘTY ZA KRATĄ
BO GDZIEŚ COŚ PRZESKROBAŁ
POZBAWIONY WOLNOŚCI
TO DUSZY CHOROBA,,

 

Sylwia Aszendorf
Sylwia Aszendorf
Wiersz · 30 maja 2015
anonim
  • anonim
    Anonimowy Użytkownik
    Nie wystarczy powiedzieć "jestem", trzeba jeszcze być.

    · Zgłoś · 9 lat
  • Sylwia Aszendorf
    NIE BYŁAM ALE JESTEM EMPATICA...

    · Zgłoś · 9 lat