generalnie podsumowując

Jarosław Baprawski

świat mnie rozczarował

kobiety zawiodły

 

tak i teraz

 

nie chce mi się pić

ale muszę kochać życie

 

brać je w każdej pozycji

i w porę wyskoczyć

 

w czasie gdy liczy się tylko sekundy

od rozpoczęcia pierwszego ruchu

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie+ 4 głosy
Jarosław Baprawski
Jarosław Baprawski
Wiersz · 31 maja 2015
anonim